VERHUUR

Kennismaking

Overweegt u om uw woning te verhuren? Dan verwelkomen wij u graag op ons kantoor voor een eerste kennismakingsgesprek. Onze makelaars luisteren aandachtig naar uw verwachtingen, beantwoorden enthousiast al uw vragen en bekijken daarna vakkundig uw woning.

Marktconforme huurprijs

Op basis van onze expertise en onze ervaring bepalen wij de marktconforme huurprijs die aansluit bij uw woning.

Fotografie & marketing

Vervolgens zetten we uw woning op een vakkundige manier in de kijker door onze krachtige marketinginstrumenten boven te halen. Via een gepaste marketingstrategie en professionele foto’s stellen we uw woning actief voor op de markt. Hierbij zorgen we voor een mooie beschrijving van het pand, foto’s die de woning haar recht aandoen en een passend uithangbord in het straatbeeld.

Bezoeken & screening

Onze makelaars verzorgen professioneel begeleide bezoeken voor de kandidaat-huurders. Was het een geslaagd bezoek? Dan vindt er een grondige screening van de kandidaat-huurder plaats. Hierbij vragen onze makelaars naar meer persoonlijke informatie en een duidelijke achtergrond . Wij geven advies, maar de eindbeslissing over de kandidaat-profielen ligt volledig bij u.

Contract

Vonden we een geschikte kandidaat-huurder waar u mee instemt? Dan stellen we vanuit onze expertise in samenspraak met u een juridisch onderbouwd contract op maat op. Hierbij houden we zoveel mogelijk rekening met uw wensen.

Administratie

Wij nemen alle administratieve opvolging van de verhuur op ons, zodat u zich hier geen zorgen over moet maken. Van de registratie van de huurovereenkomst en plaatsbeschrijving, de overdracht van nutsvoorzieningen en de betaling van de huurwaarborg: wij brengen voor elke stap de juiste experts aan.