VERKOOP

Kennismaking

Aan u de keuze, voor een eerste gesprek kunnen we afspreken bij uw eigendom of ontvangen we u graag bij ons op kantoor. Tijdens deze kennismaking bekijken we de woning en kan u al uw vragen stellen.

Marktconforme verkoopprijs

Om de verkoopprijs te bepalen doen we beroep op onze jarenlange expertise en marktkennis om een correcte en marktconforme verkoopprijs neer te zetten.

Fotografie & marketing

Onze fotograaf brengt uw eigendom op de meest professionele manier in beeld. Bij RESA beschikken we over krachtige marketingtools om uw eigendom actief en aantrekkelijk in de markt te zetten.

Verkoopdossier samenstellen

Wij vragen alle essentiƫle documenten bij de notaris op die nodig zijn voor de verkoop van uw eigendom. Enkele voorbeelden: EPC, EK, stedenbouwkundige inlichtingen, bodemattest.

Bezoeken en bod

Alle bezoeken aan uw eigendom worden professioneel opgevolgd en uitgevoerd. Mocht er een bod volgen van een kandidaat-koper, leggen we dit aan u voor en neemt u de uiteindelijke beslissing.

Aankoop/verkoopbelofte of compromis

Mocht u het bod aanvaarden, dan is het tijd voor de volgende fase, het opmaken van de aankoop/verkoopbelofte of compromis. Hierin wordt uw notaris betrokken.

Verkocht!

Yes! U komt van bij de notaris. De authentieke akte is net verleden. Uw woning is nu officieel verkocht! Proficiat! Ook na de verkoop kan u steeds terecht bij ons voor vrijblijvend advies.